Over ons

Aalbers Wilk Emballage produceert en verhandelt houten emballage. Opgericht vanuit de visie dat een houten verpakking meer kan zijn dan een houten kist of een simpel stophout. Producten worden steeds geavanceerder en dus ook de houten verpakking die erbij past.
Wij beschikken daarom onder andere over een 3D 5-assig CNC hout bewerkingsmachine met een werkbereik van 8500 x 1600 x 700 mm, dit maakt ons bijna uniek in Nederland.
Aalbers Wilk Emballage beschikt over ruim 20 jaar ervaring in de productie van houten verpakkingen.
Aalbers Wilk Emballage levert Maatwerk in houten verpakkingsproducten.

Onze machines:

  • 3D 5-assig CNC hout bewerkingsmachine
  • multifunctionele (vierzijdige) schaafmachine
  • palletstraat
  • diverse afkortzagen
  • plaatzaagmachine
  • houtzagerij

Met een productieoppervlakte van ruim 3000 m2 kunnen wij elk gewenst houten verpakking voor u produceren. In onze opslaghallen kunnen wij producten voor u op voorraad houden en op afroep leveren binnen 24 uur.

Verpakkingsproducten van Aalbers Wilk Emballage: Maatwerk
Met een diversiteit aan kisten, kratten, pallets, opzetranden en overige emballage producten waaronder legborden/vlonders, deksels en onderleggers beschikt Aalbers Wilk Emballage over een bijzonder groot assortiment emballage producten. Met ons uitgebreide machinepark kunnen wij elk gewenst verpakkingsproduct produceren.

Omdat Aalbers Wilk Emballage alles in eigen huis heeft, kunnen wij just-in-time leveren. Al onze emballage producten kunnen snel en uiteraard op tijd met een hoge kwaliteit worden geleverd. Wilt u uw producten op afroep afnemen? Ook dat kan, want wij beschikken over meerdere opslaghallen waar de houten verpakkingsproducten zoals pallets, kisten en kratten droog opgeslagen kunnen worden.

De houtzagerij van Aalbers Wilk Emballage: Maatwerk
Aalbers Wilk Emballage beschikt als één van de weinige emballageproducenten over een eigen houtzagerij. Wij verwerken rondhout van populierenhout op elke gewenste afmeting. Uiteraard kunnen wij ook andere houtsoorten, zoals beuken en eiken, voor u op maat zagen.
Onze houtzagerij en ons bedrijf kenmerkt zich door uitstekende service , snelle levering en ons grote assortiment in maatvoering.

Daarom: Aalbers Wilk Emballage: Maatwerk in Houten Verpakkingsproducten

 

Aalbers Wilk Emballage luchtfoto web automatische palletstraat       3D 5 assig CNC frees houtbewerkingsstation